Christelijke Studentenvereniging

Bestuur Winkel 2022-2023

 

"Una societas, Unum propositum"

-- EEn team, EEn doel

 

Praeses: Paul Winkel
Abactis: Diederik van Duijn
Quaestor: Sytske Barth
 

Hey! Mijn naam is Paul Winkel en mag dit jaar de functie Praeses dragen bij het mooie Ichthus
’s-Hertogenbosch. Daarnaast ben ik tweedejaarsstudent aan de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness aan de HAS. Eind vorig jaar mocht ik voor het eerst kennis maken met Ichthus en inmiddels is Ichthus een ‘thuis’ geworden. Daarom ben ik ook erg blij dat ik me dit jaar met deze functie voor jullie in kan zetten!

Iets avontuurlijks doen vind ik altijd leuk, zoals nieuwe plekken ontdekken of mountainbiken. Ook kan je met altijd wakker maken om gezellig een terrasje te pakken en daarbij een goed gesprek of een spel te doen. Voor de rest houd ik ook van voetbal, auto’s (vooral Formule 1) en de bruine fruitschaal. Vind je dit nou ook leuk, schiet me dan vooral een keer aan!

Ik heb er erg veel zin in dit jaar en ik hoop jullie snel een keer weer te zien! 

 

Howdy!

Mijn naam is Diederik, ik ben 23 jaar oud en mag dit jaar de Abactis-titel van Ichthus ’s-Hertogenbosch dragen. Als je ons een mailtje stuurt, is de kans dus groot dat ik hem beantwoord! Als vierdejaars Ichthiaan kan ik met redelijke zekerheid zeggen dat deze bruisende groep mensen je altijd warm zal verwelkomen en altijd open zal staan voor een verdiepend, of juist een gezellig praatje als je er eens om verlegen zit!

Ik zit momenteel in mijn derde jaar Elektrotechniek aan de Avans en heb het genoegen om dit ook tot mijn hobby’s te mogen rekenen. Wanneer ik me nog verveel, kan ik me altijd wagen aan het maken van foto’s of motorrijden. De kans is dan ook zeer aanwezig dat je me vaker in m’n motorpak, dan in m’n bestuurspak zult zien.

Hoe dan ook, mocht je het idee hebben dat er een draadje ergens loszit, je ook graag foto’s maakt of me een keer willen uitdagen voor een race of juist gewoon eens gezellig wil kletsen, schiet me gerust een keertje aan!

Houdoe en tot snel!

 

Hoihoi, ik ben Sytske, 20 jaar oud, en Quaestor van Ichthus ’s-Hertogenbosch. Ik mag me dus bezig houden met alles rondom de financiën van de vereniging. Vanaf het begin voelde ik me meteen heel welkom bij Ichthus en heb ik leuke en gezellige mensen ontmoet. Daarnaast krijg ik veel energie van de leuke en gezellige activiteiten die er georganiseerd worden, die vaak beginnen met een bourgondisch driegangendiner. Hier ga ik met veel plezier naar toe. Ook de landelijke activiteiten, zoals een gala, praise & prayer en conferenties vind ik heel leuk. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om zo andere verenigingen te leren kennen.

Op dit moment studeer ik Food Innovation aan de HAS, in ’s-Hertogenbosch, en zit nu in mijn tweede jaar. Naast studeren bak en kook ik graag in mijn vrije tijd. Daarnaast speel ik piano, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en spreek ik graag af met vriendinnen. Ook ben je bij mij altijd welkom om samen een kopje koffie of thee drinken. Dat vind ik erg gezellig.

Groetjes van Sytske  

 
 
 

 

 

Bestuur Boxhoorn 2021-2022

 

"Communo sub tecto"

-- Samen onder één dak

 

Praeses: Anneke Boxhoorn
Abactis: Jorieke van Buiten
Quaestor: Marjolein van Woerden
Assessor Internus: Marthe Deij

Bestuur Hughes 2020-2021

"Discit, Crescit et Floret"

 -- Leert, groeit en bloeit!

 

Praeses: Nyah Hughes

Abactis: Jessie Berns

Quaestor: Ruth van der Waaij

Bestuur Vervoorn 2020

"Amicitia Fortior"

 -- Sterker door vriendschap!

 

Praeses: Annelies Samuels

Abactis: Ko Potters

Quaestor: Rebecca Paans

Bestuur Timmermans 2019-2020

“Amicitia Fortior” 

-- Sterker door vriendschap!

 

Praeses: Anne Timmermans

Abactis: Ko Potters

Quaestor: Thobian de Koning

Assessor Internus: Annelies Samuels

Bestuur Haaksema 2018-2019

Praeses: Mark Haaksema

Abactis: Jeanine Boeije

Quaestor: Anne Rodenburg

Assesor Internus: Nelleke Otte

 

Bestuur Houwers 2017-2018

Praeses: Timon Houwers

Abactis: Monica Amperse

Quaestor: Roeland Winkel

Assesor Internus: Sjoukje Lantinga

Bestuur Den Hertog 2016-2017

Praeses: Eshter den Hertog

Abactis: Jeske Manschot

Quaestor: Sanne van Woerden

Bestuur Borst 2015-2016

 

Praeses: Gert-Jan Borst

Abactis: Emma Brandse

Quaestor: Ewout Booij

Bestuur Bouman 2014-2015

Praeses: Janneloes Bouman

Abactis: Joanne Landman

Quaestor: Joas de Vries

SPONSOREN: